Om oss

Glädjeklick bildades i början på 2009 av Magnus Karlsson. Efter diverse kurser och efter godkänd instruktörsutbildning hos Canis Hundskola i Norge, slog sig Magnus ihop med Ann-Sofie (som även hon var utbildad på Canis) och Glädjeklick blev Canis avd Halland. Därefter tillkom Canis avd Sjuhärad följt av Canis avd Östergötland. I april 2014 bestämde vi oss för att lämna Canis Hundskola och köra vidare självständigt. Ett Glädjeklick där vi kunde vara flexibla och agera mer efter vad som efterfrågades kändes verkligen bra och gav oss ett rejält lyft. Härligt!:)

Sen började en idé att växa sig starkare och starkare. Varför inte starta en hundskola där alla tränare är extremt noga utvalda!? Tankarna blev till planer och i maj 2014 satte vi igång. Vi ville inte ha folk som betalar för att gå en kurs och sen blir instruktörer. Vi ville ha folk som söker på meriter, som intervjuas och som testas i praktiken och som går vidare efter hård gallring. Vi annonserade om detta och fick otroligt många sökande. Helt överväldigade var vi!:) Det blev en tuff uttagning där vi fick ett mycket starkt team på vår sida!

Glädjeklick ägs och drivs av Magnus som i ledningsgruppen även har hjälp av Ulrika Bevreus (som ansvarar för professionella), Lilly Norfeldt (som ansvarar för marknadsföring) och Cari Rörström (som ansvarar för sponsring).

Vi tänker växa ytterligare så om du är duktig på att träna hund och om du gillar team-arbete, så är du välkommen att skicka in en ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Info om alla oss på Glädjeklick finner du via denna länk