Magnus Karlsson

Nu öppnar vi vår butik!

kundvagn
Äntligen slår vi upp portarna till vår butik! Det finns riktigt fina kvalitetsprodukter i sortimentet (Back-on-Track, Berra, Garmin) och vi kommer utöka efterhand. Varmt välkomna!  https://www.gladjeklick.se/index.php/butik  
Taggad i:
0
60 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkomna Diana och Lotta!

dianalotta

Vi har faktiskt två nya tränare i gänget som vi väldigt gärna vill presentera. De tränar mycket ihop och kommer säkerligen att hålla en hel del gemensamma kurser och annat kul. Den ena bor i Säffle, dvs Värmland och den andra bor i Örebro, dvs Närke. Båda håller på mycket med tävlingslydnad men även med en hel del annat!

Fortsätt läs mer
0
1642 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Ulrika!

ulrika0_20170724-080027_1

Vi har en ny tränare som vi är glada att kunna presentera. Hon bor i Eskilstuna och förutom att hon är en duktig tränare, så är hon mycket engagerad i rasen Golden Retriever där hon rönt stora framgångar bl a på Crufts i England. Vi säger hjärtligt välkommen till Ulrika Zetterfeldt och vet ni!?

Fortsätt läs mer
Taggad i:
0
1087 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Nytt samarbete

bot_log_20170724-080428_1
När vi på Glädjeklic tränar hund, eller tränar människor, så är det väldigt viktigt för oss att träningen är effektiv och har hög kvalitet. Glädje och hög kvalitet har alltid vårt största fokus - och det kommer det alltid att ha. Det är därför även noga för oss att samarbeta med företag som har samma kvalitetstänk och höga krav på att leverera bra saker. Vi är väldigt glada och nöjda att vi nu tecknat avtal med fantastiska Back on Track och inom...
Fortsätt läs mer
0
1091 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Thess!

therese_20170724-081141_1

Vi har en ny tränare i gänget som vi gärna vill presentera. Hon bor för närvarande i Stockholm men flyttlådorna packas för fullt och snart bär det av mot härliga Blekinge. Thess har hållit på en hel del med tävlingsgymnastik innan hon kom in på hunderiet och tänket därifrån använder hon mycket även när hon tränar hund.

Fortsätt läs mer
Taggad i:
0
647 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

2017 års Djurtränarutbildning HUND!

tranarut_20170724-081312_1

Årets utbildning har varit en succé! Nu förbereder vi för nästa års Djurtränarutbildning HUND!

Detta är inte en vanlig kurs. Detta är en omfattande utbildning med träffar 4 gånger under året och en hel del hemarbete däremellan. De som genomför denna utbildning kommer definitivt att bli mycket bättre på att träna hund!

Fortsätt läs mer
0
702 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Emma!

emma01

Vi har ytterligare en ny kollega som vi vill presentera. Hon bor i Uppland och har en massa järn i elden. Förutom mängder av hundrelaterade saker såsom Nose work, Lydnadslydnad, Rallylydnad, Bruks, Problembeteenden, etc, så är hon även fotograf. Vi är väldigt glada att få hälsa EMMA HAMMAR välkommen till oss på Glädjeklick! :)

Fortsätt läs mer
Taggad i:
0
712 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Sara!

sara01

Vi har en ny instruktör vi gärna vill presentera. Det är en fd kollega från Canis-tiden. Hon bor i Skåne och driver en agilityfabrik tillsammans med sin man. En sprudlande glad, supertrevlig och duktig hundtränare är hon! Vi är väldigt glada att få hälsa SARA MÄKITALO välkommen till oss på Glädjeklick! :)

Fortsätt läs mer
Taggad i:
0
680 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen tillbaka Ann-Sofie!

_DSC1936

I början av 2015 tog hon en paus ifrån hunderiet (t o m det roligaste som finns kan man behöva ta en paus ifrån - hur svårt det än kan vara). Nu har det gått nästan ett år och längre än så kan man faktiskt inte hålla sig undan!

Fortsätt läs mer
Taggad i:
0
694 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Samarbete med REAL-gymnasiet

real_logga_webb
Goda Nyheter! Glädjeklick har tecknat ett avtal med REAL-gymnasiet ( https://realgymnasiet.se/ ). Samarbetet gäller över hela landet och REAL-gymnasiet kommer bl a erbjuda Glädjeklicks tränarutbildning till samtliga sina elever. Det är verkligen jättekul och vi är tacksamma över att vi fått detta förtroende. Vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete! :)
0
285 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Beatrice!

beatrice05
Det är hög tid att vi landar i det vackra landskapet Värmland! Närmare bestämt i Karlskoga. Där bor en duktig tjej som förutom att hon är instruktör även är beteendevetare, arbetsterapeut och har hund som jobbar inom vården. Vi säger hjärtligt välkommen till BEATRICE ERESTAM!! :) Klicka här  index.php/ovrigt/nyheter/blogger/299-beatrice-erestam  och läs mer!
Taggad i:
0
620 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Lilly!

lilly01
Då drar vi söderut igen, nämligen till Våxtorp, Halland! Där finns en nyutbildad instruktör och dagisföreståndare och, såklart, en riktig hundnörd! Med mopsen Johnny Cash och rottweilervalpen Bulten som trogna vapendragare, är lydnad, spår, skogsäventyr, och "onödiga" tricks specialiteter. Vi ser stor potential i henne och säger hjärtligt välkommen till LILLY NORFELDT!! :) Klicka här  index.php/ovrigt/nyheter/blogger/205-lillynorfeldt  och läs mer!
Taggad i:
0
612 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Cari!

cari01
Glädjeklick drar ännu längre norrut och då hamnar man i Lappland! Vår nya kollega bor utanför Kiruna, tävlar i landslaget med sina slädhundar och håller även på med lydnad, bruks, rally och vallning!:) Driver dessutom en aussiekennel med prefixet Coworker. Just nu har hon 21 vuxna hundar! Det mesta handlar alltså om hund ;) Vi säger hjärtligt välkommen till CARI RÖRSTRÖM!! :) Klicka här  index.php/ovrigt/nyheter/blogger/285-cari-rorstrom  och läs mer!
Taggad i:
0
602 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Online-kurser

_DSC5286us
Vi kompletterar nu även med Online-kurser och det känns väldigt kul och spännande! Vi tror mycket på detta och kommer löpande att erbjuda diverse ämnen. Klicka här  http://www.gladjeklick.se/index.php/bokning/onlinekurser  ser ni vad vi har ute just nu. Välkomna på kurs! :)
0
179 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Pernilla!

pernilla01
Idag tänkte vi presentera en ny kollega här på Glädjeklick!:) Hon bor i Skokloster (Uppland) och brinner för agility. Vi säger hjärtligt välkommen till PERNILLA LEVISSON!! :) Klicka här  http://www.gladjeklick.se/index.php/ovrigt/nyheter/blogger/172-pernilla-levisson  och läs mer!
Taggad i:
0
624 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

En heldag tillsammans med djuren!

Missa inte en fantastisk heldag (16/11) bakom kulisserna på Nordens Ark! Anmälan är öppen till söndag kl 23. Ska du med?    
0
199 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Matilda!

MSfb
Stoppa pressarna!:) Nu är klockan återigen 20.00 och vi tänkte presentera instruktör nr 8! Hon hör hemma i Malmö och är mycket engagerad i det som kallas "Sociala tjänstehundar". Hon har förmånen att varje dag få lov att se hur en hunds närvaro kan förändra människors liv! Helt underbart ju! Hon har dessutom en gedigen bakgrund inom olika hundrelaterade tjänster både i nationellt och internationellt. Vi är så glada att få säga välkommen till MATILDA STRÖM!!:) Klicka här  http://www.gladjeklick.se/index.php/ovrigt/nyheter/blogger/158-matilda-stroem  och läs mer! ...
Fortsätt läs mer
Taggad i:
0
582 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Camilla!

CTfb
Klockan är 20 och som lovat kommer här dagens dos;) Idag är det instruktör nr 5 som är från Katrineholm och återigen har vi en fd kollega från Canis-tiden. Denna kvinna känner vi väl eftersom vi gick instruktörskursen tillsammans. Det är ett sant nöje att få säga välkommen till CAMILLA THÖRNER!!:) Klicka här  http://www.gladjeklick.se/index.php/ovrigt/nyheter/blogger/165-camilla-thoerner  och läs mer! 
Taggad i:
0
616 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Åsa!

AsaJakobsson01
Ny dag nya möjligheter!:) Då passar vi på att presentera instruktör nr 3 som är en kvinna från Skåne och även hon en fd kollega från Canis-tiden:) Många av er har säkert läst hennes böcker som är mycket uppskattade och om man vill lära sig mer om beteendevetenskap, så är detta en väldigt kunnig person. Dessutom är hon en alldeles utmärkt pedagog! Vi säger hjärtligt välkommen till ÅSA JAKOBSSON!!:) Klicka här http://www.gladjeklick.se/index.php/ovrigt/nyheter/157-asa-jakobsson  och läs mer!  
Taggad i:
0
592 Träffar
0 Kommentarer
Magnus Karlsson

Välkommen Anna!

AL03
Idag börjar vi presentera våra nya instruktörer och vi kommer fortsätta presentera en ny varje dag framöver:) Först ut är en gammal kollega till oss från Canis-tiden. Hon är ytterst kompetent, håller till i Södermanland och heter ANNA LARSSON! Vi hälsar henne hjärtligt välkommen!!:) Anna kommer starta hos oss så snart kontraktet med Canis löper ut, dvs den 5/11. Klicka här  http://www.gladjeklick.se/index.php/ovrigt/nyheter/blogger/156-anna-larsson  och läs mer!  
Taggad i:
0
524 Träffar
0 Kommentarer