Om

Om

Glädjeklick bildades i början på 2009 av Magnus Karlsson. Efter diverse kurser och efter godkänd instruktörsutbildning hos Canis Hundskola i Norge, slog sig Magnus ihop med Ann-Sofie (som även hon var utbildad på Canis) och Glädjeklick blev Canis avd Halland. Därefter tillkom Canis avd Sjuhärad följt av Canis avd Östergötland. I april 2014 bestämde vi oss för att lämna Canis Hundskola och köra vidare självständigt. Ett Glädjeklick där vi kunde vara flexibla och agera mer efter vad som efterfrågades kändes verkligen bra och gav oss ett rejält lyft. Härligt!:)

Sen började en idé att växa sig starkare och starkare. Varför inte starta en hundskola där alla tränare är extremt noga utvalda!? Tankarna blev till planer och i maj 2014 satte vi igång. Vi ville inte ha folk som betalar för att gå en kurs och sen blir instruktörer. Vi ville ha folk som söker på meriter, som intervjuas och som testas i praktiken och som går vidare efter hård gallring. Vi annonserade om detta och fick otroligt många sökande. Helt överväldigade var vi!:) Det blev en tuff uttagning där vi fick ett mycket starkt team på vår sida!

Tyvärr blev det efterhand lite för mycket administration och lite för lite hunderi, vilket gjorde att energin försvann. Efter mycket ältande och många sömnlösa nätter bestämde jag (Magnus) mig för att detta inte håller och att kedjan måste avslutas. Detta var ett tufft beslut – vem vill förlora så duktiga hundtränare som vi hade i vårt team?

Ibland måste man fatta beslut som tar emot för man vet att det kommer leda till något bättre. Från och med september 2018 är Glädjeklick tillbaka till ursprunget, dvs ägs och drivs av Magnus.

Jag kommer framöver satsa på det jag är allra bäst på, dvs valp, vardagslydnad, bruks (sök, spår och rapport), lydnad, tränarfärdigheter, inlärningspsykologi och problembeteenden.

Klicka här om du vill läsa mer om mig och mina hundar

Hire a professional

Anlita mig om du behöver hjälp med din hund

=

Företagsinfo

Glädjeklick – en del av Exactive AB

Trädlyckevägen 66, 432 34 Varberg

BG: 604-7252

Swish: 123 157 46 64

Org nr: 559006-1411