Dog Parkour

Dog Parkour
Aktuell status
Ej anmäld
Pris
600 kr
Kom igång

Detta är en självstudiekurs, vilket betyder att du får tillgång till hela kursen direkt när du betalat, och jobbar med lektionerna på egen hand.
Vill du hellre filma din träning och få feedback så finns kursen även som lärarledd till ett högre pris, då med ett startdatum. Nästa lärarledda kurs är planerad till våren 2019.

Vill du ha roligare promenader? Vill du träna din hunds självförtroende, styrka och kroppskontroll på ett lättsamt sätt? Är du helt enkelt nyfiken på Dog Parkour?

Denna kursen är perfekt att starta med!

Dog parkour är en rolig träningsform där du och din hund utnyttjar det ni hittar under promenaderna för att utföra olika trick och balansövningar.

I kursen tar vi upp den viktiga säkerheten och ett antal grundövningar. Men mer än så – vi tittar också på de grundfärdigheter som du och din hund inte bara behöver i Dog Parkour, utan i all träning. Target, självkontroll och signalförståelse har du stor nytta av att träna både för vardag och tävling, och i Dog Parkour vävs det in på ett enkelt sätt.

Den enda utrustning du behöver är en välsittande sele och ett koppel. I övrigt använder du det du hittar i hemmet, i trädgården och under era promenader.

Visst låter det kul! Häng med – fyra lektioner, och det är en självstudiekurs så du tar allt i din egen takt. Sex månader har du tillgång till materialet så du har gott om tid.

Dela detta inlägg