Nyheter

Glädjeklick upphör som kedja och återgår till ursprunget

Glädjeklick upphör som kedja och återgår till ursprunget

Det har varit en fantastisk resa och jag har under dessa år haft glädjen att få jobba med väldigt duktiga och väldigt trevliga hundmänniskor. Det är jag obeskrivligt tacksam och glad över!

Men när hunderiet – det man brinner för och älskar – mer handlar om administration än om att träna hund och när man inte längre ens har lust att träna sin egen hund, då är det dags att vakna till och fundera över läget.

Funderat har jag gjort och det har varit ett mycket svårt beslut att fatta men jag är övertygad om detta blir det bästa!

Från och med idag så består Glädjeklick inte längre av en kedja med duktiga hundtränare utan var och en kör nu under egna vingar. Glädjeklick kommer dock att teckna samarbetsavtal med duktiga hundtränare för både kortare och längre projekt.

Från och med idag så återgår Glädjeklick till ursprunget, dvs jag och Ann-Sofie kommer driva företaget vidare. Det kommer bli flera olika typer av kurser med fokus på det vi kan bäst – valp, vardagslydnad, bruks (sök, spår och rapport), lydnad, specialsök, trix, tränarfärdigheter, inlärningspsykologi och problembeteenden. Det kommer bli kul!

Jag kommer sakna alla duktiga hundtränare som varit med och jag önskar dem all lycka framöver! 

Nedan har ni länkar till de som redan nu har egna sidor. Kika gärna runt!

/Magnus Karlsson

Dela detta inlägg

Lämna ett svar