Nyheter

Glädjeklick lämnar idag Canis Hundskola

Glädjeklick lämnar idag Canis Hundskola och kör vidare helt självständigt. Detta är ett väl genomtänkt beslut och vi är övertygade om att det kommer gagna både oss och er kunder!

Detta kommer innebära ökad flexibilitet på många plan. Vi kommer bli mer anpassningsbara, vi kommer bli mer handlingskraftiga och vi kommer kunna erbjuda fler och bättre lösningar. Dessutom kommer Glädjeklick utan hinder kunna hålla kurser/föreläsningar precis överallt! Det ser vi verkligen fram emot!:)

Dessutom är vi otroligt glada att Ulrika Dahlqvist stannar kvar hos oss som instruktör. Förutom att hon är väldigt duktig och engagerad, så håller hon just nu på att utbilda sig till hundpsykolog via IMMI. Glädjeklick kommer alltså få ett ännu starkare team.

Det första vi gör, som direkt gynnar er kunder, är att 4 söndagar i rad presentera 4 unika erbjudanden. Det kommer variera vad det handlar om och det kommer finnas riktigt bra saker i potten. Första erbjudandet kommer redan imorgon (den 13/4). Missa inte det!!

Vi har massor av framtidsplaner och det känns fantastiskt! Välkomna till ett nytt Glädjeklick!:)

Dela detta inlägg

Lämna ett svar