Nyheter

Söndagserbjudande (1 av 4)

Som utlovat, i samband med infon om att Glädjeklick lämnar Canis Hundskola, så kommer här det första erbjudandet. Erbjudandet gäller fram till nästa söndag, dvs till den 20/4. Första erbjudandet kommer från Ulrika


Ibland får man problem med sin hund som är svåra att lösa på egen hand – här får Du ett utmärkt tillfälle till GRATIS individuell hjälp!

Jag utbildar mig till IMMI-ansluten hundpsykolog (IMMI är branschorganisationen för hundpsykologer, www.IMMI.se) och söker nu olika projektekipage till min utbildning.

När har man ett problem med sin hund? Det enklaste svaret är nog att ett problem är det som hundägaren uppfattar som ett problem. Så ett problem behöver inte se likadant ut för alla! Under min utbildning är en problemhundskonsultation på tre gratis träffar (självklart kan du sedan välja att fortsätta ytterligare) där vi bland annat går igenom din hunds bakgrund, när och var problemet uppstod och vad det kan finnas för orsak bakom problemet.

Du får sedan av mig en individuell träningsplan att jobba med och du har alltid möjlighet att kontakta mig mellan våra träffar. Under hela konsultationen bollar jag allt med min lärare som är IMMI-ansluten hundpsykolog.

Följande projekthundar sökes:

  1. En hund med aggression/rädsla mot människor. Tillsatt!
  2. En hund med jaktproblem. Tillsatt!
  3. En hund med rädsla (dock ej mot människa) Tillsatt!
  4. En hund med stress som största problemfaktor. Tillsatt!
  5. En hund med aggression mot annan hund. Tillsatt!
  6. Sex hundar som drar i kopplet. Dessa kommer ingå i en projektgrupp med gemensamma träffar. Tre hundar klara. Tre platser kvar! Samtliga tillsatta!

Bor du i Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte, Svenljunga eller Kinds kommun så tveka inte att höra av dig så att just Du kan få möjligheten till hjälp med det som du upplever som ett problem i vardagen. Antalet platser är begränsade!

Eftersom konsultationen ingår i min utbildning är alla tre individuella träffar och medverkan i projektgruppen gratis. Du når mig på tel 0730-232163 eller ulrika@gladjeklick.se för anmälan och mer information.

Välkommen!

Hälsningar Ulrika

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar