Bloggen

Avslut och nystart

Avslut och nystart

Det gör jag i stort som i smått, och det funkar för det mesta ganska ba för att se till att jag håller mig på rätt kurs 🙂

Såhär i slutet av året är det 2015 som utvärderas. Jag brukar gå tillbaka och kolla bloggen för förra året och se vilka mål jag satte, det är alltid kul att se om det infriats! Såhär skrev jag för ett år sedan om 2015:

Jag vill starta en tävling i HtM eller freestyle, med någon hund – ej infriat. Lydnaden och rallyn har tagit över.

Jag vill tävla rally och lydnad med prinsessan, uppflytt till avancerad och Lk3 hade inte suttit fel – delvis infriat. Vi har tävlat en hel del, i lydnaden är vi nu fantastiskt rutinerade på Lk1 (159 sista tävlingen…) och vi har mycket bra grunder uppåt i klasserna. I rallyn har det gått väldans bra, uppflyttade i mästarklass. Bäst av allt – Prinsessan har utvecklats till en härlig tävlingshund med vilja och attityd!

Jag vill utbilda mig och bli bättre inom något hundrelaterat område – jag har gått kurs i pälsvård genom skolan, roat mig (och Prinsessan) med Do as I do-träning, och framför allt har jag startat upp som fotograf ”på riktigt” under namnet Kelpiestuds foto. Dessutom har jag gått en online-kurs i tävlingspsykologi för Eva-Marie Wergård som jag mig massor, inte bara inom hund utan hela livet!

Och framför allt vill jag utvecklas och ha kul ihop med mina hundar – check på den! Jag är en bättre hundtränare idag än för ett år sedan. Jag är en bättre MÄNNISKA idag än för ett år sedan!

Och 2016 då?

Mina hundar ska vara fortsatt friska och sunda. Det är inte så mycket ett mål som en önskan.

Tävlingslydnad: Lydnadsklass tre hägrar…Och det betyder att jag behöver stärka upp en del bitar ytterligare, och fortsätta tävla helt enkelt. Jag är inte orolig, och jag har inte bråttom.

Rallylydnad: Start i mästarklass! Och dessutom kommer jag att ha en liten tanke på att kvala till SM…en extra liten motivator för att träna tråkiga moment (host…honnören…host), få ihop en bra helhet, och komma ut och tävla en del i vår. Oavsett hur det går så blir det en nyttig erfarenhet och hjälp inför kommande år!

Kursandet för Glädjeklick fortsätter så klart! Djurtränarutbildningen är snart fulltecknad, onlinekurser passar mig utmärkt, och några fler självstudiekurser ligger på planeringsstadiet 🙂

Och så var det det här med fotobiten! Där ligger just nu en hel del energi och tankar, på vart jag vill och hur jag kommer dit.

 

Kort sagt: 2016 blir ett roligt och spännande år! Gott nytt år på er allihopa!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar