Bloggen

Showtime!!!

Showtime!!!

Idag var det så dags att gå in i ringen på riktigt! Idag skulle alla deltagare starta, resultaten räknades sedan samman för att kora lagtävlingen i Freestyle respektive Heelwork. Det var också på samma gång uttagning till morgondagens final då de sex bästa i respektive gren gick vidare till morgondagens finaler.


Heelworklagen började, med en representant för varje land löpande tills alla hade kört. Jag och Flynn hade fått startnummer åtta och jag lät honom ligga och vila tills det var två hundar kvar, då började vi värma upp. Han kändes fokuserad och fin och jag hade en väldigt bra känsla själv, ingen nervositet utan bara väldigt laddad och sugen på att gå in och köra!


Det kändes superbra genom programmet, väldigt nöjd ända fram till sista sekvensen då Flynn missförstod mig och hamnade i fel position så slutet blev improviserat och inte riktigt så bra som det kan vara men känslan var GRYM verkligen! Galet nöjd med min duktiga hund!


Det visade sig att domarna verkligen gillade vårt program för vi fick vårt högsta betyg någonsin!  27,27! Vi har aldrig haft så bra förr! Det placerade oss som nummer tre och i final!!!  Känns helt otroligt!!


Laget var grymt duktiga och tog tillsammans SILVER!!!!  Jag och Flynn samt Niina och Skoj kom till final.
Även för freestylelaget gick det superbra, SILVER i lag även där och inte mindre än tre deltagare i finalen!!! Så jäkla bra!!!


Så i morgon går min lille landslagsdebutant in i finalen. Vad vi än presterar där så är Flynn en VINNARE för mig och världens bästa. Älskar honom till månen och tillbaka!

 

:)anna

Dela detta inlägg

Lämna ett svar