Bloggen

Finaldag!

Finaldag!

Vaknade upp med huvudvärk och en förkylning i kroppen. Men vi har presterat förr när jag haft feber så jag tänkte mest på att proppa i mig värktabletter, dricka mycket och försöka vila så mycket som möjligt. Man går bra på adrenalinet av att vara på mästerskap! 


Flynn kopplade av bra, fick vila mest, lite kort värmning i ringen och sen vila fram till vår start då jag lät honom mjuka upp sig, belönade några övergångar och lite positioner och sen tog vi det lugnt och bubblade in oss till vår start. 

Idag hade vi dragit nummer fem och startade alltså näst sist i finalen. Flynn kändes kanske lite tröttare idag men det kan ha suttit mest i min värkande skalle för utifrån såg han väldigt glad och fokuserad ut. Vi satte programmet riktigt bra igen och jag var väldigt nöjd och glad efteråt om än lite för sliten för att ha samma euforiska känsla som dagen innan.

 

Men det visade sig att domarna (det är tre domare som dömmer NM, en från värdlandet, en från ett annat nordiskt land och en från ett icke nordiskt land, minst en domare byts dag två) belönade oss med nästan lika höga poäng igen: 27,23 och det var dagens näst högsta resultat i heelwork! Sammanlagt med gårdagens resultat gjorde det att vi tog individuellt BRONS!!! På vår mästerskapsdebut!!!


En helt makalöst fräck känsla att gå in på prisutdelningen och få ta emot silver för laget och brons individuellt. Vi fick dessutom njuta av svenska nationalsången då superduktiga Jonna och Zoya VANN freestylen!!! Så silver i lag för Sverige i både heelwork och freestyle och individuellt guld i FS och brons i htm. Grymt bra av svenska landslaget! 

Jag har haft otroligt roligt och trevligt ihop med laget under helgen. Verkligen en både lärorik och rolig resa. Och jag är så stolt över Flynn, han har utvecklats otroligt under detta år. Jag var själv lite osäker på hur bra jag skulle kunna fokusera då mycket energi sista tiden gått åt till Arvids hastiga bortgång och Fonzies sjukdom.  Känns som en dubbel seger just därför att få ha både roligt och lyckas prestera som bäst med Flynn på NM. Ett fint minne. Nu ska vi bägge vila innan vi laddar om till SM.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar