Bloggen

Nu börjar de andra trilla in!

Idag, onsdag, har några av våra lagkamrater hunnit hit! Nina med Moster och Erika med Oggie är på plats och just nu när jag skriver borde resterande lagmedlemmar befinna sig i luften på väg från Arlanda till Moskva. Hoppas kunna sammanstråla och äta en gemensam middag ikväll! 

Tisdagen gick åt till att återhämta sig efter resan men vi han med att leka lite turister också: lämnade Flynn på hotellet och så gick jag och Krille ut och promenerade i Moskva. Tog oss till Kreml och såg Röda Torget, S:t Basil´s katedralen, Lenins mausoleum etc. Känns bisarrt och lätt surrealistiskt att faktiskt vara på plats och se dessa byggnader på riktigt. En del är helt otroligt vackra. 

 Värmen och luftfuktigheten har varit tryckande här. Trots att det blåser så känns det som att gå rakt ut i ett växthus när man passerat ut genom entrén på hotellet. Det kom en del regn i natt så nu på onsdagen är det lite trevligare både för oss och hundarna. Håll tummarna för att det är bra klimat inne på tävlingen!

Jag har valt att ge Flynn samma rutiner var vi går och rastar och promenerar så han inte ska ha idel nya intryck hela tiden. Blir tillräckligt ändå utan att släpa ut honom på stan. Vi har gått till en närliggande park som heter Krasnaya Presnya Park. Väldigt välskött. Igår såg vi inte en enda annan hund där (så jag var lite orolig ett tag att vi kanske inte fick gå där) men idag var det fullt med hundar och de allra flesta sprang lösa. Höll sig till sina ägare och var snälla, bara två unghundar som kom i full galopp och skällde som jag kände mig lite tveksam till, Krille bromsade upp dem innan de kom fram. Man vill ju inte chansa strax innan tävlingen. 

Annars har jag faktiskt valt att mest låta Flynn ta det lugnt. Några dagar med bara promenader och vila och sen lite småträning närmare tävlingsdax är vad jag tänker sikta på. Det är alldeles för lätt att börja noja och vips klanta till något i sista stund istället för att lita på att det vi kan, det kan vi. Flynn har varit otroligt cool att ha med sig och tagit resan väldigt bra så jag tänker att några dagar där både han och jag bara vilar och myser är nog inte helt fel. 

Nu när de andra lagkompisarna börjar dyka upp känner jag att det är lättare att börja tänka på tävlingen och ladda inför den. Innan har resan i sig varit så överväldigande att det faktiskt tagit udden av att vi ska starta på ett VM men nu börjar så smått tävlingsjävulen vakna! Ska bli grymt roligt att se alla andra ekipage och uppleva en stor hundfest! 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar