Bloggen

Träningsdag för freestylegänget

Får bli en kort blogg 🙂 Idag har vi äntligen fått se mässan och den är ENORM. Jag lovar att de mässor vi har i Sverige ser ut som puttefnask i jämförelse! Och allt har varit så välskött och snyggt och stilfullt! Imponerad är bara förnamnet. Vi kom dit i slutet av dagen så det ska bli spännande att se det in action i morgon. 

Laget samlas på hotellet innan avfärd till mässan. 

Idag var det träningstid för freestylehundarna. Varje hund har 3 minuter i stora ringen så det gäller att ha en plan för vad och hur man ska träna. Utanför bakom stora ringen fanns inte mindre än tre uppvärmningsringar som man kunde träna i utöver den tiden. De såg ut så här: 

Från träningsringen. 

Alla tre träningsringarna bakom stora finalringen. Längst ner i hörnet ligger de rum som lagen har tillgång till. 

Vi kom så vi han se lite av dagens uppvisningar och finaler i stora ringen och jisses, det var en ljudvolym som en rockkonsert! Här kommer verkligen vara en utmaning för förare och hundar för ingen stans har man chans att träna på något som liknar denna miljö Ska verkligen bli så spännande! 

Från showen innan finalerna. 

Bild från träningen inne i stor ringen. 

I morgon drar vi svintidigt för då är det träning för heelworkekipagen först och sedan invigning och så drar tävlingen igång! HÅLL TUMMARNA!!! 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar