Bloggen

Till VM -fun & simple?

Till VM -fun & simple?

Idag är det 1 juni, det betyder att om tre veckor sitter vi (förhoppningsvis!) på flyget mot Moskva och VM i freestyle och heelwork! Varför jag skriver förhoppningsvis är för att det verkligen inte varit helt lätt med alla praktiska göromål. Först var det många olika besked om vad som krävdes för hunden (vilka vaccinationer, vilka sjukdomar de ska behandlas för innan respektive efter, vilka medel som ska användas osv), sen skulle man få fatt på en -i Flynns fall- fullkomligt GIGANTISK flygbur -och sen skulle man hitta en flight som både hunden och man själv fick plats på! Phu! För att inte tala om visumansökan… Den lilla detaljen är i skrivande stund ännu inte klar men jag HOPPAS få ett glatt besked där inom närmsta dagarna. Efter att ha skickat in ansökan två gånger… Kan säga att fokus och uppladdning har varit svårt att hålla på rätt saker utan det som mest snurrat i skallen har varit allt praktiskt och hur man ska få ihop allt.

Jag insåg dessutom nyligen att jag får inte ta med mig min rekvisita (min lilla leksakspistol i plast) på flyget så jag måste lösa den detaljen med! Nu kommer jag satsa på att bygga en ful pistol-attrapp av vattenslang och svart tejp typ för den kan jag klippa sönder så den inte ser ut som en pistol när den ska fraktas. Alternativt hinner jag hitta en leksakspistol i Moskva men det är inte ”bara bara” med rekvisita, pistolen måste få plats i hölstret och jag måste kunna sätta ner den SNABBT och det med vänster hand…. Nästa gång jag siktar på ett internationellt program ska jag inte ha ett vapen med i det! Men är man James Bond så är man liksom, lite sent att ändra på det! 

MEN när allt strul runt omkring löst sig så tror jag vi kommer få en grymt häftig upplevelse! Jag menar -man debuterar ju bara en gång på VM! Kommer kännas så fräckt att starta där ihop med Flynn!

VM arrangeras i samband med världsutställningen i Moskva så det kommer nog vara häftigt mycket hundar och folk på plats! Ringen tävlingen går i är mer än dubbelt så stor mot vad vi i vanliga fall tävlar på så det är en kul utmaning i sig att få programmet att se bra ut även under de förhållandena! 

Kommer att blogga mer om uppladdningen senare. Tills dess -håll tummarna för att visumansökan löser sig och att jag får till pistolen på ett bra sätt!

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar