Bloggen

VM är över -silver i lag & 4 individuellt!

Nu är VM över och vi är tillbaka på Svensk mark igen! Det har varit en otrolig upplevelse, både själva VM men inte minst att få se Moskva och vi säger alla i laget att vi är så tacksamma över att vi vågade ge oss iväg för det blev verkligen ett äventyr och något att minnas! Känns overkligt att det redan är över…

Tänker bara göra en kortare summering här, längre inlägg kommer så småningom i min privata blogg med lite mer om resan i stort. Tar tid att låta alla intryck och tankar landa!

På kvaldagen i heelwork tyckte jag svenska laget presterade skitbra! Som alltid spännande att se om det skulle räcka. Visade sig att vi lyckades knipa ett SILVER med laget! HÄRLIGT!!!

Individuellt tog sig Carola (8:a) och jag (5:a) vidare till finalen, galet roligt! Det innebar att Sverige vips hade 2 ekipage i freestyle och 2 ekipage i heelwork att heja på i finalen på VM, grymt bra!

På finaldagen startade freestylen. Nu hejade vi på Nina & Moster och Lizette och Gaston. Så spännande! Tyckte bägge levererade finfint.

Sedan drog det ihop sig till heelworken och Carola och jag hade dragit startnummer 1 respektive 2 så det var bara att tagga upp direkt! Synd att inte hinna se varandra men så kan det bli. Jag hade helst gått ut sent i startfältet men man kan ju inte alltid ha turen med sig med lottningen.

Bild från prisutdelningen på kvaldagen: Nina och Lizette vidare till final.

Jag tycker jag och Flynn gjorde vårt absolut bästa program hittills. Kändes riktigt, riktigt roligt att lyckas toppa den egna prestationen i en VM final oavsett vad domarna sedan tycker! Väldigt nöjd med det! Carola var också nöjd med Lilo och nu var det bara att vänta…

Alla resultat visades först vid prisutdelningen i stora ringen. De startade med freestylen och det visade sig att Lizette och Gaston blivit 5:e bästa ekipage och Nina & Moster 8:a! Galet bra!

Så var det dags för heelworken… De hade priser till 4:e placering individuellt. Igår låg vi femma… nervöst! Carola och Lilo satte sitt mål: att behålla sin 8:e plats (GRYMT bra!) och så kom nedräkningen… Flynn och jag kom 4:a!!! Vi lyckades ta in en placering från kvaldagen! YES!!!

Känslorna uppe på prisutdelningen var överväldigande. Så stolt, så nöjd, så galet glad i min hund.

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar